+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeld fietser

Een beeld van een fietser spreekt wielerliefhebbers aan

Ken jij een liefhebber van wielrennen? Dan hoeft het nog niet eens te gaan om iemand die actief fietst. Er zijn legio mensen die bijvoorbeeld fanatieke aanhangers zijn van de Tour de France of de Giro en iedere etappe op televisie volgen. Wanneer je een wielerliefhebber een cadeau wilt geven, dan is een beeld van een fietser altijd een goede keuze. Overigens hoef je lang niet altijd van wielrennen te houden om een beeld van een fietser te geven. Er zijn ook mensen die het gewoon heerlijk vinden om regelmatig met de fiets erop uit te trekken. Als fietsen hun hobby is, dan wordt dit mooi weergegeven in het beeld.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een fietser beeld als blijvende herinnering

Het voordeel van een fietser beeld, is dat het altijd een origineel cadeau is. Een cadeau van blijvende waarde. Een beeld is toch een emotioneel cadeau, want hiermee geef je iets heel bijzonders. Een fietser beeld kan een mooie plek in de woonkamer krijgen en bij het aanblik hierop wordt er weer aan jou en het moment van geven gedacht. Als je op zoek bent naar een bijzonder fietser beeld, dan kun je hiervoor terecht bij Beelden & Sculpturen. In onze webshop hebben wij een mooi beeld van een herkenbare fietser die actief op de fiets zit. De fiets zelf staat op een marmeren sokkel, voor een stijlvol geheel.

Een beeld van een fietser kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij voor een fanatieke fietser een beeld van een fietser kopen als cadeau? Bezoek dan de webshop van Beelden & Sculpturen. In de webshop vindt je een groot assortiment met beelden van diverse soorten sporten, waaronder een beeld van een fietser. Tevens heb je bij de bestelling de mogelijkheid om een tekstplaatje met een eigen tekst te laten graveren. Het tekstplaatje plaatsen wij dan op de sokkel van het beeld. Zo krijgt het beeld iets persoonlijks en een nog hogere emotionele waarde.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.