+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeld echtpaar

Met een beeld voor echtpaar bekroon je een lang samenzijn

Wanneer een echtpaar al jarenlang lief en leed met elkaar deelt, dan is het zeker eens de moeite waard om ze in het zonnetje te zetten. Dit kan tijdens een speciale gelegenheid, zoals een huwelijksjubileum, maar eigenlijk kan dit op ieder moment. Voor kinderen en kleinkinderen zijn ouders die al lang getrouwd zijn, vaak het middelpunt van de familie. Misschien dat je je ouders zelf wel als voorbeeld stelt voor een gelukkig en lang huwelijk. Als je de behoefte hebt om ze te laten weten hoe gelukkig je met ze bent, dan is een beeld voor het echtpaar een prachtig cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een mooi cadeau voor een echtpaar is een beeld

Of je nu een cadeau zoekt voor een echtpaar dat in het huwelijk treedt of voor een huwelijksjubileum, een echtpaar een beeld cadeau doen is een heel persoonlijk cadeau. Het is tevens een uniek cadeau die ze vaak maar eenmaal in hun leven krijgen. Een beeld is uitermate waardevol, omdat het een blijvende herinnering is. Niet alleen voor het echtpaar zelf, een beeld is duurzaam en gaat ook de volgende generaties nog mee. Tevens staat een beeld symbool voor de liefde tussen het echtpaar en de liefde die de gevers hebben voor hen.

Een standbeeld voor een echtpaar van Beelden & Sculpturen

Wil jij een standbeeld voor een echtpaar kopen? Dan hoef je niet langer meer op zoek, want bij Beelden & Sculpturen heb je meer dan voldoende keuze. Specifiek voor echtparen, hebben wij veel keuze in de categorie huwelijksbeelden en liefdesbeelden. Veel van deze beelden beelden twee personen – dus het echtpaar – in een bepaalde houding uit of met omringende figuren of ornamenten die hun leven samen symboliseren. Wij hebben beelden die uit diverse materialen bestaan, zoals steenhars, tinnen beelden die verbronsd zijn of puur bronzen beelden. Naast beelden voor binnenshuis, kun je bij ons ook terecht voor een standbeeld voor het echtpaar voor in de tuin.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand april, mei en juni ontvangt u het tekstplaatje gratis.