+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeld afstuderen

Geef een beeld voor het afstuderen cadeau

Heb jij het ook zo te doen gehad met zenuwachtige studenten die moeten afstuderen? Als dan blijkt dat ze afgestudeerd zijn en hun diploma binnenkort in ontvangst mogen nemen, ben jij met hen erg blij. Ken jij een student die afgestudeerd is, misschien is het wel je (klein)zoon of (klein)dochter? Dan wil je hem/haar natuurlijk wel feliciteren met een origineel cadeau. Een beeld voor het afstuderen cadeau doen, is een altijd blijvende herinnering. Sowieso is het afstuderen een kostbare herinnering en met een beeld wordt dit gevisualiseerd. De geslaagde zal zijn/haar hele leven bij het bekijken van het beeld, terugdenken aan het moment van afstuderen.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Kies een geschikt afstuderen beeld

Voor een afstuderen beeld heb je keuze uit diverse soorten beelden. Wil je een beeld hebben in het thema afstuderen, dan kun je hiervoor de webshop van Beelden & Sculpturen bezoeken. Wij hebben mooie en artistieke beelden voor vele thema´s, waaronder voor het afstuderen. Is de student ook nog een dierenliefhebber, dan is de keuze voor een afstuderen beeld niet zo moeilijk. Je kiest dan voor een beeld van een uil. De uil staat symbool voor een wijs iemand en dat is de afgestudeerde uiteraard. Verder kun je ook kiezen voor een modern afstuderen beeld van een persoon die een mijlpaal vasthoudt. Een mijlpaal is het zeker als je afstudeert en juist daaraan lever je met een afstuderen beeld als cadeau een blijvende bijdrage.

Een beeld voor het afstuderen kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil je een beeld voor het afstuderen kopen voor iemand die afstudeert? Bezoek dan de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben diverse beelden die specifiek aan afgestudeerden cadeau gedaan kunnen worden. Maak het beeld nog meer bijzonder, door een tekstplaatje op de sokkel te laten monteren. Hierop laat je bijvoorbeeld de datum van afstuderen of de naam van de afgestudeerde graveren. Ook een korte persoonlijke boodschap is mogelijk. Wij leveren het beeld snel en bij een bestelling vanaf € 50,- betaal je geen verzendkosten.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.