+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Beeld 40 jarig huwelijk

Geen een beeld voor een 40 jarig huwelijk cadeau

Een 40 jarig huwelijksjubileum wordt ook wel eens een robijnen huwelijk genoemd. Een 40 jarig huwelijk mag als een mijlpaal worden gezien en in de regel wordt hier de nodige aandacht aan gegeven door middel van een feest. Op deze dag wordt het jubilerende echtpaar in het zonnetje gezet, want 40 jaar huwelijk is al behoorlijk lang. Uiteraard horen bij een 40 jarig huwelijk ook de nodige cadeaus. Wil je als kinderen of kleinkinderen een passend cadeau geven? Overweeg dan eens een beeld voor het 40 jarig huwelijk te geven. Een beeld waarbij de 40 jarige verbintenis tot uitdrukking wordt gebracht, is altijd een bijzonder en waardevol cadeau.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een 40 jarig huwelijksbeeld in iedere gewenste vorm

Tijdens een 40 jarig huwelijk kunnen er allerlei gebeurtenissen hebben plaatsgevonden. Daarom is een 40 jarig huwelijksbeeld ook een emotioneel cadeau. Het beeld kan de liefde tussen het jubilerende echtpaar inhouden, maar ook bepaalde gebeurtenissen symboliseren. Het beeld geeft aan, dat ondanks alle leuke of minder leuke gebeurtenissen, de liefde tussen het echtpaar centraal is blijven staan. Het beeld kan ook uit verschillende soorten materialen bestaan. Kies je een beeld geheel uit brons of een beeld uit een legering van tin en dat vervolgens is verbronsd? Afhankelijk van het gekozen materiaal, kan het beeld op een sokkel staan van marmer of graniet. Laat hierop een tekstplaatje aanbrengen met een persoonlijke boodschap en je hebt een zeer persoonlijk geschenk.

De 40 jarig huwelijksbeelden van Beelden & Sculpturen

Met één van de 40 jarig huwelijksbeelden van Beelden & Sculpturen kun je zeker aankomen tijdens een 40 jarig huwelijksfeest. En dan hoeft het nog niet eens beeld te zijn voor op de kast. Wij hebben ook beelden die je in de tuin kunt plaatsen. Bekijk onze webshop eens en je zult zien dat wij een zeer grote keuze hebben uit verschillende soorten beelden en sculpturen die voor een 40 jarig huwelijk gegeven kunnen worden. Bovendien zijn onze beelden scherp geprijsd en wordt het beeld bij een bestelling boven de € 50,- gratis bij je thuisbezorgd.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.