+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Bedankt beeldje

Bedank iemand met een bedankt beeldje

Heeft iemand iets voor jou gedaan? Soms kan een klein gebaar al heel veel betekenen voor iemand. En ook al wordt een vriendendienst uit vriendschap gedaan of omdat je een familielid bent, je wilt graag iets terug doen. Ongetwijfeld zal diegene dit geheel vrijwillig hebben gedaan, zonder iets terug te verwachten. Juist dan is het leuk én verrassend als je toch met een origineel cadeau komt. Natuurlijk zal een bos bloemen ook in dankbaarheid worden aanvaard, maar nog leuker is het om een bedankt beeldje te geven. Hiermee druk je op zeer persoonlijke wijze je dankbaarheid uit.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een beeldje met bedankt is een blijvende herinnering

Een beeldje met bedank is een herinnering voor het leven. De ontvanger zal met warme gevoelens aan jou terugdenken en heeft bovendien een echt kunstwerk in de woonkamer staan. Ook al heb je geen verstand van kunst, een prachtig bedankbeeldje is altijd artistiek vormgegeven en drukt jouw gevoelens uit. Ook zakelijk kun je een beeldje met bedankt cadeau geven. Denk aan een medewerker of een stagiair die afscheid neemt of een collega die met pensioen gaat. Je kunt nog zo´n mooie afscheidstoespraak houden, een beeldje met bedankt zegt vaak veel meer dan woorden. Het is voor de medewerker ook een blijvende herinnering aan de werkplek waar hij of zij jarenlang heeft gewerkt.

Een bedankt standbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Bij Beelden & Sculpturen vind je diverse soorten beelden om je dankbaarheid te tonen. Zo hebben wij een bedankt standbeeld voor buiten in de tuin, maar ook één voor op de kast in de woonkamer. Je hebt bij ons de keuze uit diverse materiaalsoorten. Erg mooi zijn de beelden die bestaan uit een legering van tin en die daarna zijn verbronsd. Ook hebben wij beelden van steenhars, een mengsel van polyester en steengruis. Wil je voor een echt artistiek bedankt standbeeld gaan, kies dan een beeld uit brons. Onze beelden zijn met de hand gemaakt en scherp geprijsd.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand oktober, november en december ontvangt u het tekstplaatje gratis.