+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Baby beeldje

Een baby beeldje is een ideaal kraamgeschenk

Een zwangerschap en de geboorte van een baby behoort tot één van de meest bijzondere momenten in het leven van de ouders. Hoeveel kinderen je gezin ook heeft, iedere geboorte van een nieuwe baby is een bijzondere gebeurtenis. Bij een bijzondere gebeurtenis zoals een geboorte van een baby, behoren ook bijzondere kraamcadeaus. Wil je de nieuwe ouders niet verrassen met het zoveelste rompertje dat ze cadeau krijgen? Verras ze dan met een blijvende herinnering, zoals een baby beeldje. Een baby beeldje kan ook doorgegeven worden aan de baby als deze oud genoeg is en je kunt er een persoonlijke boodschap op kwijt.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00.
Levering binnen twee dagen binnen Nederland .
Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren.
Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een bronzen baby beeldje is uiterst duurzaam en echte kunst

Een bronzen baby beeldje is niet zomaar een een cadeau. Als je dit beeldje cadeau geeft, dan geef je echte kunst aan de nieuwe ouders. Vooral brons is een prachtig materiaal voor kunstzinnige beeldjes en hierdoor kan het beeldje desgewenst zelfs buiten geplaatst worden. Bij Beelden & Sculpturen kies je uit verschillende soorten bronzen baby beeldjes. Een populair bronzen baby beeldje, is de voorstelling van een baby in een hand. Het symboliseert de geborgenheid die jij als vader en/of moeder biedt aan je baby. Ook gezinsbeeldjes zijn een leuke cadeau. Hier worden de ouders of alleen de vader of moeder afgebeeld met de baby en eventueel andere kinderen in het gezin.

Schaf een baby sculptuur aan bij Beelden & Sculpturen

Ben je nog nog op zoek naar een passend kraamcadeau? Bezoek dan de website van Beelden & Sculpturen. Hier vind je diverse soorten baby beelden en sculpturen om cadeau te doen. Met een baby sculptuur maak je een blijvende indruk en wordt er nog vaak aan jou teruggedacht. Je maakt een baby sculptuur nog persoonlijker, door hier een tekstplaatje aan te laten monteren. Hierop laat je bijvoorbeeld de naam van de baby, de geboortedatum of een eigen persoonlijke tekst graveren. Ook kunnen wij je bestelde baby sculptuur inpakken in fraai cadeaupapier.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.

Heeft u een tekstplaatje bij uw sculptuur toegevoegd?
De hele maand januari, februari en maart ontvangt u het tekstplaatje gratis.