+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Asbeeldje vlinder

Ben je op zoek naar een asbeeldje met een vlinder?

Wanneer een geliefd iemand overlijdt, zoals een partner, een kind of een ouder, dan heb je behoefte aan het creëren van bijzondere herinneringen. Natuurlijk draag jij de herinneringen aan de overledene altijd bij je in je gedachten, maar je wilt misschien ook iets tastbaars? Dit kan onder andere met de as van de gecremeerde overledene. Je hoeft lang niet altijd een grote urn die je van het crematorium krijgt in huis te plaatsen. Juist een urn kun je heel persoonlijk maken. Doe bijvoorbeeld wat as in een asbeeldje. Een asbeeldje met vlinder zal ongetwijfeld veel mensen weten aan te spreken.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Waarom kiezen voor een vlinder asbeeldje?

Misschien dat de overledene een natuurliefhebber was? Dan alleen al is een vlinder asbeeldje iets heel bijzonders. Maar een vlinder asbeeldje kan voor meer staan. De vlinder zorgt ook voor een emotionele herkenning. Een vlinder is teer en fragiel, maar tegelijkertijd vliegt de vlinder in alle vrijheid rond in een vaak kort leven. Dit kan ook slaan op vele overleden mensen. Soms gaat ziekte vooraf aan een overlijden. De overledene was ook fragiel. Juist het overlijden, hoe triest ook, vormde voor de overledene een vorm van vrijheid en bevrijding. Zoals een vlinder wegvliegt, zo gleed ook de overledene weg uit een ziek lichaam. De vlinder kan daarom een zeer emotionele lading hebben en is hierom misschien wel de juiste keuze om als asbeeldje te kiezen.

Een asbeeldje van een vlinder kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij een asbeeldje van een vlinder kopen, dan kun je hiervoor terecht in de webshop van Beelden & Sculpturen. In ons assortiment vind je veel verschillende soorten asbeeldjes, waaronder een asbeeldje met hierop een vlinder. Dit asbeeldje is geschikt voor zowel overleden volwassenen als kinderen. Bovendien hebben wij diverse type vlinder asbeeldjes. Bijvoorbeeld met één grote vlinder of met meerdere kleine vlindertjes. Het is ook mogelijk om een tekstplaatje te laten aanbrengen met een naam, datum of een persoonlijke tekst.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.