+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Asbeeld

Een asbeeld is een mooie asbestemming voor je geliefde

Het verlies van een geliefde gaat gepaard met een periode van rouw. Het is niet niks om iemand te verliezen met wie je misschien al jarenlang getrouwd bent geweest. Misschien verlies je wel een kind of een ouder met wie je een zeer hechte band had? Wanneer je geliefde is gecremeerd, dan krijg je als nabestaanden de as. Wat je met de as doet, mag je helemaal zelf bepalen. Je kunt as uitstrooien, soms wordt het verwerkt in een sieraad of zelfs een tatoeage, maar je kunt ook as bewaren in een asbeeld. Een asbeeld spreekt vaak meer aan dan een kale urn en is tevens een mooi stuk kunstwerk.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Een mooi en passend beeld voor de as

Een groot voordeel van een beeld voor de as, is dat je een beeld kunt uitkiezen dat bij de overledene past. Vaak plaats je van de overledene een mooie foto op een centrale plek in de woonkamer. Hierbij kun je een mooi beeld met de as plaatsen. Je kiest hiervoor een beeld waarmee de overledene affiniteit had of waar jij je prettig bij voelt. Zo zijn er beeldjes voor as met vlinders, een dolfijn, met sterren of kies voor een asbeeldje waar je een kaarsje op kunt plaatsen. Wil je de liefde verbeelden tussen jullie, dan kun je ook voor een asbeeld met een hart kiezen die door twee personen wordt vastgehouden. Een mooi beeld voor de as is prettig om naar te kijken zorgt voor een mooie herinnering aan de overledene.

Een asbeeld kopen bij Beelden & Sculpturen

Wil jij voor de as van een geliefde of een familielid een asbeeld kopen? In de webshop van Beelden & Sculpturen heb je de keuze uit veel verschillende soorten asbeelden. Al deze asbeelden hebben een mooi weggewerkte urn die als sokkel voor het beeld dient. Hierin past afhankelijk van het beeld een bepaalt aantal milliliters as. Bovendien kun je bij ons ook een tekstplaatje op het beeld monteren. Hierop laat je bijvoorbeeld de naam van de overledene of een specifieke datum graveren.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.