+31 (0)77 3872327 | + 31 (0)6 38113799 info@beelden-sculpturen.nl
Selecteer een pagina

Afstudeercadeau beeldje

Geef als afstudeercadeau een beeldje

Het kan een student soms bloed, zweet en tranen kosten om door het examen heen te komen. Als de student dan eindelijk afgestudeerd is, dan is dit zeker een zeer grote prestatie. Sommige studenten doen dit op hun gemak, maar niet iedereen. Als je veel moeite hebt gedaan om af te studeren, dan heb je ook een mooi cadeau verdient. Ben je op zoek naar een mooi en origineel afstudeercadeau voor een student? Je kunt erg veel cadeau doen, maar als afstudeercadeau een beeldje geven is wel erg origineel. Naast de originaliteit, is het ook een bijzonder persoonlijk cadeau met veel emotionele waarde en dat blijvend is.

Persoonlijk geschenk

Een beeld of sculptuur een persoonlijker geschenk is er niet.

Gratis verzending vanaf € 50,00. Levering binnen twee dagen binnen Nederland . Indien u niet tevreden bent met uw aankoop kunt u het gratis retourneren. Sculpturen worden geleverd met een bijpassend motivatiekaartje en cv kaartje van de kunstenaar.

Vind een leuk beeldje als afstudeercadeau

Ga je op zoek naar een beeldje al afstudeercadeau, dan hoef je niet eens de deur uit. Je kunt gemakkelijk online een beeldje kiezen in de webshop van Beelden & Sculpturen. Wij hebben de keuze uit verschillende soorten afstudeerbeeldjes. Denk aan een beeldje van een student in vol ornaat met afstudeerhoed of een beeldje van een wijze uil. Het meest bijzondere aan een beeldje als afstudeercadeau, is dat de afgestudeerde het beeldje zijn of haar hele leven bij zich kan houden en dus altijd weer met mooie herinneringen aan het afstuderen kan terugdenken. Zelfs de kinderen en kleinkinderen zullen later trots zijn op het afstudeerbeeldje van hun ouders of grootouders.

Als afstudeercadeau een beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen

Ken jij iemand die afstudeert? Misschien wel je eigen kind of kleinkind? Je kunt dan als afstudeercadeau een beeldje kopen bij Beelden & Sculpturen. Naast de keuze uit onze speciale afstudeerbeeldjes, heb je ook nog veel keuze uit andere soorten beeldjes in onze webshop. Bovendien geven wij je de mogelijkheid om een tekstplaatje te laten aanbrengen op de sokkel van het beeldje. Hierin laat jij je persoonlijke boodschap graveren, zodat het beeldje nog meer emotionele waarde krijgt. Na bestelling zorgen wij voor een razendsnelle levering.

Zo zie je maar: kunst is voor iedereen én binnen handbereik. Ook voor jou!

Nieuwsgierig naar onze beelden en sculpturen? Neem dan snel een kijkje.